Mijn favorieten

Taxatie

Een taxatie? Paul Simons zorgt voor de juiste waarde!

Een onroerend goed heeft vele waarden, of het nu om een huis, kantoor of bedrijf gaat. Er is sprake van een verkoopwaarde, die in beginsel door koper en verkoper anders worden ingeschat. De verzekeringsmaatschappij spreekt over de herbouwwaarde, de bank vindt de executiewaarde belangrijk en de fiscus rekent met de waarde in het economisch verkeer.

Voor alle partijen is het belangrijk op een gegeven moment te beschikken over een realistisch waardeoordeel van een terzake deskundige. We hebben het dan over een taxatierapport waarin op weloverwogen wijze rekening wordt gehouden met relevante argumenten.
Zo’n terzake deskundige is kantoor Paul Simons. Door Paul Simons in te schakelen is men er van verzekerd dat het taxatierapport door een deskundige is opgemaakt. Zijn 25- jarige praktijkervaring en het NVM-uitwisselingssysteem als informatiebron zijn daarnaast dé garantie voor goede, zo objectief mogelijke taxatie.

Wilt u meer informatie over bijvoorbeeld onze tarieven of voorwaarden, neem dan contact op met ons kantoor. Telefoon 045 - 531 81 82 of vul het informatieformulier in.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring