Mijn favorieten

Verzekeringen

Bij elke vorm van verzekeren kunt u onze kantoren raadplegen. Voor de basisverzekeringen: opstal-, WA-, inboedel- en autoverzekering bijvoorbeeld. Rekening houdend met uw situatie, leeftijd en wensen kiezen onze adviseurs welke verzekeraar bij u past. Maar ook wanneer u bijvoorbeeld uw pensioenzaken, inkomensverzekering of overlijdensrisicoverzekering wilt regelen.

Verzekeringen en financiële diensten zijn erg complex. En zullen naar verwachting de komende jaren zelfs nog complexer worden. Denkt u maar eens aan de vele veranderingen onder andere op het gebied van levensverzekeringen. Kleine verschillen kunnen voor u op termijn grote gevolgen hebben.

Niet alleen verzekeringen en financiële diensten worden steeds ingewikkelder, maar ook de maatschappij en de fiscale regels. Daarom houden onze verzekeringsadviseurs hun vakkennis op peil door regelmatig opleidingen en trainingen te volgen.

Verzekeringsmaatschappijen zijn grote bedrijven en worden zelfs steeds groter. Wat gebeurt er als u een conflict heeft met een grote maatschappij? Wie moet u aanspreken, en begrijpt men uw situatie wel, en vooral de urgentie ervan? Onze verzekeringsadviseurs behartigen uw belangen naar deze instellingen.

Naast de deskundigheid is het persoonlijk contact met de klant een belangrijke pijler in de dienstverlening onze adviseurs.

U hebt het recht te weten wat onze assurantiekantoren allemaal voor u doen. Hoe zit onze dienstverlening precies in elkaar? Onze kantoren beschikken allemaal over een document waarin dit is vastgelegd, onze advieswijzer.

Kijk bij contact om te zien welke vestiging het dichtst bij u in de buurt is. U kunt ons ook bellen of een email sturen zodat we met u een afspraak kunnen maken.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring